Somatropina Hilma Biocare

 • Livrare Rapida

  Primiti comenzile rapid
 • Plata la livrare

  Plata la livrare la orice comanda
 • Produse Originale

  Produse 100% originale
 • Magazin Securizat

  Datele dvs sunt intotdeauna protejate

1.050,00 lei

Highlights

Somatropin 100 IU – Hilma Biocare

SKU: 5638 Categorie:

Descriere

Somatropina Hilma Biocare

Somatropina [somatropina (origine rDNA) pentru injecție] este un hormon de creștere uman (hGH) produs de tehnologia ADN recombinantă. Somatropina are 191 reziduuri de aminoacizi și o greutate moleculară de 22.125 daltoni. Secvența de aminoacizi a produsului este identică cu cea a hGH-ului derivat hipofizar. Somatropina poate conține cel mult cincisprezece procente de GH dezamidată la expirare. Forma dezamidată de GH a fost caracterizată pe larg și s-a dovedit a fi sigură și pe deplin activă.
Somatropina este o pulbere liofilizată albă sterilă destinată administrării subcutanate după reconstituirea cu apă bacteriostatică pentru injectare, USP (alcool benzilic conservat).

Fiecare flacon de Somatropin de 3,33 mg conține somatropină 3,33 mg (aproximativ 10 UI), liofilizat cu manitol 90 mg, fosfați de sodiu 3,4 mg (fosfat de sodiu 0,8 mg monobasic și 2,6 mg fosfat de sodiu dibazic) și 3,4 mg glicină.
Apa Bacteriostatică pentru Injecție, USP este apă sterilă care conține 0,9 la sută alcool benzilic pe ml ca conservant antimicrobian ambalat într-un flacon multidoză. PH-ul diluantului este de 4,5 – 7,0

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Somatropina Hilma Biocare”